Om os

Jannie

Jannie Arvad

Jeg har siden 1997 behandlet folk i egen klinik for diverse problematikker i bevægeapparatet. Derudover er jeg uddannet inden for et hav af behandlingsteknikker for at kunne løse alle de forskelige problematikker, folk kommer med: Lige fra fødslen til de skal herfra.

Det har altid været ud fra det holistiske syn, jeg har rådgivet folk. Det kan dog være vanskeligt at komme hele vejen rundt om den enkelte, når man blot har dem til behandling en time, og mange oplever, at det kan være vanskeligt på egen hånd at gå i gang med mad, motion, meditation. 

Når alt kommer til alt, så er det vores egen krop, og vi kan ikke blot lægge ansvaret over på en behandler. Vi skal selv tage ansvar i det daglige – og der har vi brug for redskaber. 

Jeg har brugt de sidste 25 år på at samle viden om menneskets krop og sind. Hermed er jeg blevet i stand til at bidrage til at skabe det unikke produkt, som Ny Livsenergi er i dag – og som kan komme dig til gode.

For nogle år siden gik det op for mig, hvad yoga egentlig kan, og det er mit dybeste ønske at vider formidle dette til dig. Du får viden omkrig din egne krop og øvelser som så du kan holde dig selv i balance fysisk og mentalt.

Uddannelse og kompetencer

 • Økonomiuddannelse inden for Sport og Event
 • RAB godkendt Fysiurgisk Massør
 • RAB godkendt Kranio-sakral terapeut
 • Kropsterapeut
 • Kostvejleder
 • Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent
 • Uddannet ashtanga yogalærer 
 • Uddannet yin yogalærer 
 • Eksamen i anatom og fysiologi, patologi og psykologi.
 • Indehaver af Kropsterapeut Jannie Arvad
 • Indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi
 • Indehaver af Ny Livsenergi
 • Har uddannet over 600 behandlere i Danmark
 • Underviser bl.a. forsvarets paramedicinere, Vicuras og  behandlere hos div. spa-steder i Danmark
 • Foredragsholder
 • Har behandlet over 25.000 klienter

Emmy Stratmann

Jeg hedder Emmy, og yoga har faktisk været med mig i 30 år – dengang tog en hippi-nabo os med til fælleshaven for at øve solhilsener med os, alt sammen meget legende.
Jeg opdagede yoga for mig selv igen i Kina for næsten 12 år siden og tog derefter en lang række forskellige uddannelser. Yoga greb mig, og jeg har altid ønsket at vide mere. Udover en hatha yoga-uddannelse har jeg også uddannelse indenfor gravidyoga, efterfødselsyoga, børneyoga og thai yoga.

Oprindeligt er jeg økonom og pædagog. Men fordi jeg altid
interesserede mig for krop og sind, udviklede jeg mig til sidst til en sundhedspædagog, og mine ekspertiseområder er: Ernæring, Mindfulness, Massage, og Yoga (derfor simpelthen EMMY :-)).

Min familie og jeg flyttede til Aarhus fra Tyskland for 2 år siden, og jeg skulle først lære noget dansk, men nu føler jeg mig klar til at undervise. Yogauddannelsen på Akademi for Kropsterapi gav mig et ekstra boost.

For mig foregår yoga ikke kun på måtten, men i hverdagen. Jeg synes, at yogafilosofien har smukke værdier og perspektiver på livet, der kan være en god guide til at være et godt menneske og at realisere sit potentiale i harmoni med naturen og andre mennesker.

“Min passion er hatha yoga, og jeg elsker kreative og intuitive flows. Men jeg kan også godt lide at kombinere forskellige stilarter og bruge det, der inspirerede mig, til at inspirere andre. Det er mit dybe ønske, at
mine elever oplever det, jeg oplever, når jeg laver yoga.”

Emmy Stratsmann​
Luna Sommer​

Luna Sommer

Luna Sommer er uddannet ashtanga- og hatha yogalærer (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus.

Derudover har hun en uddannelse i yoga mod stress samt kursus i yoga nidra.

Ashtanga yoga har en helt særlig plads hos Luna, og hun nyder at videreformidle den til andre.

Yogaens betydning for Luna beskriver hun på følgende måde:
“Personligt er yogaen en gave både for krop og sind.
I yogaen og meditationen finder jeg styrke og ro både kropsligt og mentalt.
Yogaen er for mig en evig rejse, hvor mulighederne og dybden konstant udvider sig”.

Luna er også psykiatrivejleder og certificeret coach og stresscoach. Her indgår yogaen som et vigtigt redskab til at få balance i krop og sind – til at få kontakt til sit inderste og derfra at kunne arbejde sig hen mod et liv i trivsel, balance og sindsro.

Anne Kroun Parkvil

Jeg er skolelærer, læsevejleder og støtteunderviser og har altid gået meget op i at finde vejen til, at det enkelte individ oplever tilfredsheden ved at lykkes. 

Jeg begyndte at dyrke yoga for ca. fem år siden som genoptræning efter en skade. Helt fra første færd stod det klart for mig, at yogaen gjorde en masse godt for både mit fysiske og mentale helbred, – noget transformerende i styrke såvel som holdning. 

I en verden med fart på, oplever jeg yoga som en måde at finde en fantastisk indre ro.

For mig er det utroligt givende at kunne læne sig ind i nuet og lade sig guide igennem en yogaklasse, at finde roen på egen måtte i fuld bevidsthed om, ikke at skulle præstere noget for efterfølgende at have en følelse af at have været god ved mig selv, min krop og mit sind.

Som yogalærer er det en gave at kunne være med til at give folk den samme oplevelse.

Udover yogalæreruddannelsen har jeg erfaring fra et hav af yoga- og meditationsworkshops. Jeg starter endnu et meditationsforløb hos Indre Landskaber i foråret 2024.

Signe Lauridsen

Min indgang til yoga startede for cirka 3 år siden under en stresssygemelding. Efter et par hårde år med småbørn og en krævende jobposition måtte jeg ændre kurs. Yoga blev min vej tilbage til et liv i mere balance. Jeg var dog ikke begejstret fra starten. Jeg synes både det var svært og kedeligt, men noget trak alligevel i mig og jeg søgte både mening med yoga og med mig selv.

For mig handler yoga ikke om, hvordan stillingerne ser ud, men om følelsen i kroppen. Alle kroppe er forskellige, ligesom vi er forskellige steder i livet. I mine timer får du en blanding af rolige, blide øvelser samt styrkende og balancerende øvelser. At finde tid og ro til at være med sig selv kan være udfordrende i et samfund præget af hastighed og præstation, men det handler blot om at skabe balance imellem; gøren og væren, larm og ro, fremgang og stilstand.

Mit mål med yogaundervisningen er, at skabe et rum, hvor du kan finde ro, dyrke egenomsorg og komme ud af hovedet og ned i kroppen. Hvis du søger mere balance og selvkærlighed, er min yogaundervisning helt sikkert noget for dig

Hormonyoga uddannelse fra Laura Grubb

Et kursus i Yin yoga hos Cathrine Kofoed.

Jeg er pt. I gang med en 200 timers kropsterapeutisk Hatha Yoga uddannelse ved Dansk Akademi for kropsterapi. 

Pi Nielsen

Jeg er uddannet skolelærer og har især undervist rigtig meget i idræt. Da jeg altid har været drevet af krop og bevægelse, har jeg også taget en lægeeksamineret Fysiurgisk massøruddannelse og en kropsterapeutisk yogauddannelse hos Dansk Akademi for Kropsterapi.

Jeg elsker bevægelse i mange forskellige afskygninger. Yogaens bevægelsesform har jeg dyrket i 15 år, og jeg finder altid en følelse af at finde hjem i kroppen gennem en yogapraksis.

Jeg elsker at undervise i yoga og mærke elevernes glæde og ro ved at forbinde krop og sind. 

Pi Nielsen ​

Maria Feldskov

“Jeg fik “næsten” yoga ind med modermælken. Min morfar praktiserede yoga og som barn lå han og jeg tit på stuegulvet og lavede yoga sammen – jeg elskede det den gang og jeg elsker det stadig! Yogaen er min tro følgesvend, det jeg altid vender tilbage til, fordi det er et fantastisk redskab for krop og sind.
 
Yoga er for mig “et helle”. Et sted hvor jeg IKKE skal performe, sammenligne mig med andre eller konkurrere. Det er et selvkærligt rum, hvor jeg lærer min krop at kende, lytter til dens signaler og respekterer/tager mig af det jeg mærker alt imens jeg bliver mere smidig, stærkere, gladere og 100-vis af andre positive ting.
Menneskers trivsel interesserer mig mere end noget andet – jeg har derfor (udover min kropsterapeutiske yogauddannelse på 200 timer) en 4-årig uddannelse i psykoterapi og coaching.
 
Yogaen er det fantastiske redskab der kan hjælpe dig ud af hovedet og ned i kroppen. Mit eget selvudviklingsarbejde er altid holistisk ift. at arbejde med både krop (yoga) og sind (psykoterapi/coaching).
 
Jeg har senest arbejdet som arbejdsmarkedsrådgiver med sygemeldte borgere.”
ER DER ANDET, DU ØNSKER AT VIDE?
SÅ KONTAKT OS