Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/ny-livsenergi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Første time hos os • Ny Livsenergi

Første time

Find vej

Ny Livsenergi har til huse hos Dansk Akademi for Kropsterapi, som også er ejet Jannie Arvad. Vi ligger i underetagen af bygningen, så du kan med fordel benytte indgang B.

Da huset har klinikker med behandling, beder vi dig tage hensyn til dette og ikke snakke i venteværelset.

Der findes garderobe i gangen ved køkkenet, hvor du kan låse dine egendele ind , inden du træder ind i yogasalen.

Inden du møder op til undervisning, skal du være booket på et hold og have modtaget en bekræftelse på købet.

Udstyr

Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr, og ellers kan du låne både måtte, tappe, klodser, bælter og bloster af os. Derudover er det en god ide at medbringe en vandflaske. 

Udstyr til hot yoga
Her kan det være en fordel af have sin egen måtte på sigt, samt medbringe et håndklæde til måtten, samt et ekstra til kroppen når timen er ovre. Det er en god ide at have så lidt tøj på som muligt og gerne tætsiddende tøj, så man ikke bliver kold, når vi kommer til den afspændende del til sidst i praksisen.

DET SIGER VORES KUNDER

"Fantastiske yin yoga forløb, hvor man kommer hele vejen rundt om kroppen, både fysisk og mentalt. En særlig tak til Jannie, for den ro og balance dette forløb har givet mig. Jeg viste ikke yoga var noget for mig, før jeg prøvede yin yoga. Forsætter helt sikkert på et nyt forløb."
Stine
Stine Mikkelsen
Kontorassistent
"Efter at have prøvet Ny Livsenergis program, har jeg generelt oplevet en fremgang ifht. mine kognitive udfordringer og har fået mere energi. Særligt de 11 øvelser har givet mig et boost. Jeg bruger fortsat deres redskaber i min hverdag."
Jakob udtalelse
Jakob Hansen
Programmør

Selve undervisningen

Undervisningen starter præcis til tiden så sørg for at komme i god tid, kommer du for sent, så kan du ikke deltage i undervisningen, da det forstyrrer de øvrige deltagere.

Inden undervisningen starter skal du fortælle underviseren om du har nogle særlige hensyn, der bør tages i forhold til eventuelle skader og udfordringer.

Der skal være ro i yogasalen, så du er velkommen til at komme ind i lokalet før start, så finder du bare en plads og ligger dig på måtten og slapper af.

Timerne er typisk bygget op omkring fokus på vejrtrækning og vejrtrækningsteknikker også kaldet Pranayama, som kan have forskellige formål. Derefter kommer selve yogadelen og afslutningsvis kommer den vigtigste del af yoga praksisen, nemlig en afspænding, også kaldet Shavasana                                             

Vi har alle forskellige dage, så det er vigtigt at du mærker efter, hvad din krop kan på dagen, og hvad den har brug for. Som udgangspunkt må deltagerne ikke forlade salen under undervisningen, medmindre det er nødvendigt. Du kan når som helst i timen tillade dig at indtage en afslappet stilling ved enten at sidde, eller ligge i barnets stilling eller Shavasana.

Efter timen

Efter undervisningen er du meget velkommen til at blive lidt og slappe af, og snakke i vores opholdsrum.

Omklædning

Omklædning
Vi har desværre kun et bad i huset, som kan lånes hvis man skal videre bagefter, ellers anbefaler vi at man bader hjemme. Vi har ikke omklædningsrum, men vi  har 5 store toiletter, som fint kan benyttes til omklædning.

Vand og mad
Inden du møder op til timen, er det en god ide at indtage godt med væske. Undgå at spise 2 timer før undervisningen.