Hvordan føles og opfattes behandling Ny-Livsenergi og øvelser!

 

                                         En selvbiografi i fem afsnit                                            

Jeg går hen ad gaden

Der er et stort hul i gaden

Jeg falder ned i det

Jeg er fortabt – uden håb

Det er ikke min skyld

Det tager lang tid at komme op igen

 

Jeg går hen ad den samme gade

Der er et stort hul i gaden

Jeg lader som om, jeg ikke ser det

Jeg falder ned i det igen

Jeg kan ikke tro, jeg er på det samme sted igen

Men det er ikke min skyld

Det tager lang tid at komme op igen

 

Jeg går hen ad samme gade

Der er et stort hul i gaden

Jeg ser hullet

Jeg falder igen ned i det – det er blevet en vane

Jeg ved hvor jeg er

Det er min skyld

Jeg klarer at komme op igen

 

Jeg går hen ad samme gade

Der er et stort hul i gaden

Jeg går uden om

 

Jeg går hen ad en anden gade…………

 

 

Vi kan ikke undgå, at der sker noget i vores liv, som kan skabe en ubalance, sådan er livet.

Efter behandling Ny-Livsenergi kan du skabe balance i dig selv ved at lave de øvelser som Ny-Livsenergi anbefaler.

Der har været en periode i 2014 hvor jeg anbefalede, at man ikke skulle lave de fysiske øvelser. Årsagen til dette var, at der skete en meget stor udvikling omkring de energier, der er i vores ydre liv, og denne udvikling kunne være med til at skabe forvirring og stress reaktioner, i stedet for ro. Alt er på plads nu, derfor vil du mærke, at ”øvelserne” virker, bedre end nogensinde.

 

Fysiske Øvelser

  • Hvis du ikke har lavet disse øvelser før, skal du starte med at lave dem efter det skema, der er vedlagt. I denne periode lærer du din krop og dit hoved, at du ønsker at tage styring over dit liv. Bevidsthed og hukommelse i krop og hoved har gennem tiden lagret alt hvad vi har oplevet og lært, for at hjælpe os således, at vi ikke skal lære alt igen. Det gælder alt, også hvordan vi skal reagere i forskellige situationer. Derfor, når vi bringes i ubalance aktiveres disse ”hjælpere”.
  • I den periode hvor du laver øvelser efter skemaet, ”om programmerer” du din bevidsthed i krop og hoved til, at du selv vil bestemme hvilke reaktionsmønstre, der skal anvendes i fremtiden.
  • Når du er færdig med perioden, hvor du laver øvelserne efter skema, skal du kun lave øvelserne højst hver 6 dag.
  • Hvis du har et barn, der er i ubalance, i alderen 6-16 år, kan du lære dit barn disse øvelser, og du vil se en virkning inden for kort tid. Indtil ca. 16 års alderen følger barnet sine forældres vilje, derfor virker disse øvelser for børn.
  • Hvis du giver disse øvelser til en voksen person i dine omgivelser, vil du ikke se en mærkbar virkning fordi, der er ubalancer i andre dele en fysisk og psykisk energi, som ikke kan fjernes alene gennem øvelser.

Åndedrætsøvelser

De første 20 dage skal du lave mindst 36 åndedrætsøvelser hver dag. Når der er skabt balance i Krop og Hoved skal du mindst lave 21 åndedrætsøvelser. Disse kan du lave hver dag, hvis du føler for det. Du kan også nøjes med at lave dem de dage hvor, du laver de fysiske øvelser. Det bestemmer du selv. Du skal vide, at disse øvelser betyder, at der skabes balance i Hoved og dermed tankerne, men de sikre også, at der kommer en bedre ilttilførsel til din krop gennem dit blod.  

 

Skal jeg lave øvelser?

Der er ikke nogle mennesker der SKAL lave øvelser, det er noget hver enkelt person selv skal bestemme. Disse øvelser er en GAVE til dig, der ønsker at være i balance, og selv bestemme over dit liv.

 

Med venlig hilsen

Ny-Livsenergi v/ Birthe Bugtrup

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *