Gospel sang og Kreative dage

Gospel sang / Kreative dage
En ”rejse” du aldrig glemmer
Alle kan synge og udfolde sig kreativt, det er bare ikke alle der skal gøre det til sit levebrød.
 Vores kreative hjernedel er den, der adskiller os fra robotterne…

1.              Gospel

Denne dag handler det om at træne stemmen. Gospel sang er den form vi har valgt fordi, der synges i kor, og alle kan deltage. Du vil opleve, at der er megen glæde og latter denne dag samtidigt med, at du finder sider af dig selv,  som du ikke har rørt ved siden din barndom. Det er ikke vigtigt at synge ”rent”, det er der ingen der hører, men det er vigtigt, at du tør synge.

Hele dagen opholder vi os i en kirke, hvor tonerne fra klaveret, og undervisning af de dygtigste mennesker inden for området, får alle til at føle sig i en anden verden, hvor vi stimulerer vores hoved, hals og føleleser.

Pris for denne dag:  950,00 kr.

 

2.            Kreative dage…

At få kontakt til sin kreative hjerne del består  ikke kun af at male, lave skulpturer osv. Det handler også om bevægelse, og måden vi udtrykker os på fysisk. Temaerne er sat sammen på en måde, så alle kan deltage. Uanset hvad du tænker om dig selv, så er det således, at alle kan tegne. Efter disse dage vil du vide i dig selv, at det er rigtigt. Gennem andre øvelser, der er lagt ind i programmet vil du finde ud af, at  kreativitet dækker over mange ting, og målet for disse dage er, at du lærer nye måder at udtrykke dig på og tør bruge disse.

Kreative Dage består af 2 dage, og der overnattes på samme adresse hvor der undervises.  Efter aftensmaden er der ”Underholdning”. I alt hvad vi laver på disse dage, r latter og følelsen af at have det sjovt vigtigt, uden det udvikler sig til et latterkursus.

Overnatning er med i prisen.

Pris for deltagelse på Kreative dage: 3.100,00 kr.

  • Skriv en mail til: birthe@ny-livsenergi.dk og få tilsendt folderen!

.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *